Skip to content

Selamat datang

Dit is ons verhaal

tante iboe tjilik
tante iboe tjilik
tante iboe tjilik
tante iboe tjilik

Hoe het begon

ETEN BIJ DE TANTES

De roots van Toko Iboe Tjilik gaan heel ver terug. Ruim 30 jaar geleden is de Toko opgericht met het idee om Nederland kennis te laten maken met de échte, originele Indische gerechten.

De gerechten van onze Toko zijn afkomstig uit vier verschillende Indische streken. Iedere streek werd vertegenwoordigd door 1 tante. De vier tantes kookten met veel plezier de meest uiteenlopende gerechten. Voor iedereen wat wils. Geen ingrediënt werd weggelaten. Alle gerechten werden precies volgens oud-Indisch recept bereid. De één nog pittiger dan de ander. Dat is wat onze Toko nu zo bijzonder maakt. Bij ons proef je de échte smaak van Indonesië!

Geniet van de Indische keuken

Van snelle hap tot compleet diner

Of je nu houdt van groente, vlees, vegetarisch, veganistisch, super pittig, gekruid of licht pittig eten… je vindt het allemaal bij Toko Iboe Tjilik! Onze Toko kent een grote groep vaste medewerkers die er iedere dag weer alles aan doen om onze klanten te voorzien van de lekkerste maaltijden. We bereiden alles zelf. Dit betekent dat je ervan uit kunt gaan dat de gerechten die je bij ons bestelt iedere dag vers gemaakt zijn.

Heb je bepaalde allergieën waar wij rekening mee moeten houden? Bekijk ons allergenen overzicht.

Een feestje, vergadering, congres, bedrijfspresentatie, groepsbijeenkomst of een ander evenement op de planning met een groep personen? Toko Iboe Tjilik verzorgt met plezier de catering*. Download onze catering brochure voor meer informatie of neem direct contact met ons op.

* Gezien de huidige situatie in Nederland omtrent het corona virus en de getroffen maatregelen kunnen wij op dit moment geen catering verzorgen.

Eduard Roesdi

VAN KEUKENHULP TOT EIGENAAR

Eigenaar Eduard Roesdi is al sinds 1994 werkzaam in de Toko. Wat ooit begon als een studentenbaantje in de keuken, is uitgegroeid tot een eigen zaak waar hij in 2000 eigenaar van werd.

Eduard werkt naar eigen zeggen al jaren met veel plezier in de keuken van Toko Iboe Tjilik. Hij begon als opschepper en keukenhulp, maar heeft ondertussen alle kookkunsten aangeleerd van de vier tantes. Nu bereidt hij, samen met zijn team, de originele Indische gerechten zoals deze bedoeld zijn.

Naast zijn werk in de Toko heeft Eduard ook meegewerkt aan het samenstellen van verschillende kookboeken. Met deze kookboeken brengt hij, samen met nog een aantal andere (chef-)koks een ode aan de Indische keuken. Benieuwd naar deze boeken? Bekijk de kookboeken van Eduard hier.